Nowe sklepy NEONET na Lubelszczyźnie i Żywiecczyźnie
Już w najbliższy czwartek mieszkańcy Żywca i Tomaszowa Lubelskiego będą mogli dokonać zakupów sprzętów AGD, RTV, IT w zupełnie nowych salonach NEONET. W Żywcu sklep przenosi się do większego lokalu przy ulicy Żeromskiego, a w Tomaszowie Lubelskim – do Galerii Handlowej Rynek.
2016-08-23, 09:26

To kolejne otwarcia sklepów NEONET w sierpniu po ubiegłotygodniowych w Mławie i Radomsku. Przenosząc salony w miejsca znacznie bardziej atrakcyjne sprzedażowo, ogólnopolska sieć sklepów z asortymentem AGD, RTV, IT konsekwentnie realizuje strategię rozwoju w miejscowościach poniżej 200 tys. mieszkańców.

W Żywcu NEONET będzie teraz bezpośrednio sąsiadował ze sklepem Biedronka. Jak zapewnia Artur Tukendorf, regionalny kierownik sprzedaży w NEONET, zalety nowej lokalizacji to między innymi duży parking oraz okolice targu i Galerii Handlowej Lider. Nowy sklep jest większy i nowocześniejszy. Wierzę, że sprosta wymaganiom naszych klientów w Żywcu, którzy zwracają uwagę na jakość i cenę, uczciwe doradztwo, dogodny dojazd i szeroki asortyment – podsumowuje Artur Tukendorf.

W Tomaszowie Lubelskim sklep pożegnał ciasny pawilon handlowy na rzecz nowej siedziby – w Galerii Rynek przy ulicy Traugutta.

- Galeria Handlowa Rynek usytuowana jest w sercu miasta. To nowoczesne centrum handlowe posiada dwa poziomy i podziemny parking. Bliskie sąsiedztwo innych sklepów, wygoda i dostępność sprawią, że klienci będą nas teraz chętniej i częściej odwiedzać – mówi Piotr Osior, regionalny kierownik Sprzedaży w NEONET.

Z okazji Wielkiego Otwarcia na klientów w tych miastach czekają liczne atrakcje i niespodzianki, m.in.: bony zakupowe, konkursy z nagrodami, promocje i obniżki cen na cały asortyment. Możliwe będzie dokonanie zakupów z wykorzystaniem rat 0%, a wszystkie sprzęty wielkogabarytowe o wartości powyżej 1000 zł będą dowożone do domów klientów za symboliczną złotówkę.

A jeśli zdarzy się, że poszukiwanego produktu nie będzie na miejscu, można go od razu zamówić przez Internet na www.neonet.pl spośród blisko 17 000 produktów elektroniki użytkowej, sprzętów AGD i IT. Zakupiony towar można potem bezpłatnie odebrać w salonie.

To kolejne duże inwestycje sieci NEONET w ostatnich miesiącach. Spółka nie zwalnia tempa i do końca 2016 roku zapowiada otwarcie kilkunastu innych sklepów.