NEONET rozdaje prezenty z okazji 14. urodzin
NEONET, ogólnopolska sieć salonów ze sprzętem AGD, RTV, IT i GSM, obchodzi właśnie 14. urodziny. Marka do wspólnego świętowania zaprosiła swoich klientów, przygotowując dla nich liczne okazje, konkursy z atrakcyjnymi nagrodami i prezenty. Podpowiadamy, z jakich promocji warto skorzystać.
2017-11-09, 13:55

14 lat temu we Wrocławiu powstał pierwszy stacjonarny sklep NEONET. Od tego czasu sieć nieustannie się rozwija. Obecnie salonów jest już ponad 300, pracowników – ponad 3 tysiące, a strona internetowa notuje około 25 milionów odwiedzin rocznie – mówi Jędrzej Jendrośka, Specjalista ds. Komunikacji i PR NEONET – Niezmienna pozostaje jednak główna dewiza działalności marki – dołożyć wszelkich starań, aby w sklepach panowała dobra atmosfera, a zakupy zawsze były satysfakcjonujące. Te starania doceniają klienci, ale nie tylko oni, o czym świadczą liczne, przyznane marce NEONET nagrody – dodaje.

NEONET rzeczywiście ma powody do zadowolenia. W ciągu 14 lat działalności marka otrzymała takie wyróżnienia jak Gwiazda Jakości Obsługi, Diamenty Forbesa czy Złoty Laur Konsumenta. Może poszczycić się również najlepszą jakością obsługi klienta, co zostało wielokrotnie potwierdzone w rankingu Daymakerindex, w którym NEONET od 2 lat zajmuje I miejsce w branży i czołowe pozycje w rankingu ogólnym.

Z okazji 14. urodzin sieć dzieli się radością z klientami i szykuje dla nich liczne atrakcje. Jedną z nich jest konkurs, w którym wygrać można wiele cennych nagród. Zasady konkursu są bardzo proste – wystarczy odnaleźć konkursowy wpis na profilu NEONET na Facebooku i w komentarzu wpisać swoje urodzinowe życzenia. Autorzy najciekawszych i najbardziej kreatywnych komentarzy zostaną nagrodzeni. Powalczyć można o jedną z 14 nagród: telewizor Sony 55 cali, ekspres ciśnieniowy Delonghi Etam, depilator Philips Lumea IPL, laptopa Acer, konsolę PS4 z grą, smartfona Samsung Galaxy S8, robota kuchennego Mum, stację parową Philips, wyciskarkę wolnoobrotową Amica JSM4011, smartwatcha Samsung, aparat cyfrowy Polaroid Snap Blue, odkurzacz Electrolux PowerForce, słuchawki Sennheiser Urbanite Nation i suszarkę do włosów Philips Moisture Protect. Łączna wartość nagród to prawie 20 000 złotych. By wziąć udział w konkursie, kliknij tutaj.

Oprócz tego NEONET przygotował dużo urodzinowych promocji i okazji. Na przykład kupując telewizor, drugi telewizor otrzymamy w prezencie. Darmowy telewizor dostać można także przy zakupie laptopa. Z kolei decydując się na kupno smartfona, dostaniemy 200 zł zwrotu i słuchawki bezprzewodowe. Na 2 prezenty liczyć mogą także ci, którzy kupią odkurzacz. Tu w gratisie NEONET proponuje szczoteczkę elektryczną oraz klasyczny odkurzacz. A to tylko niektóre, wybrane okazje. Promocją objętych będzie o wiele więcej artykułów, a w prezencie będzie można otrzymać m.in. bony w wysokości 100 i 200 zł na kolejne zakupy czy nawet 650 zł rabatu na zestawy AGD.

Wspólne obchody 14. urodzin NEONET rozpoczną się 9 listopada i potrwają przez 2 tygodnie. Ze wszystkich promocji można skorzystać w salonach NEONET na terenie całej Polski oraz w sklepie internetowym.