Podsumowanie otwarć sklepów NEONET w lipcu i sierpniu 2018
Wakację się już skończyły, ale nie wszyscy odpoczywali w trakcie ich trwania. NEONET w tym czasie intensywnie pracował relokując, modernizując i otwierając nowe sklepy. Jaki jest bilans tych działań?
2018-09-05, 16:04

Tylko w lipcu i sierpniu tego roku NEONET otworzył 6 sklepów, z czego aż 5 w samym sierpniu. Salony otwierały się zarówno w większych jak i mniejszych miejscowościach. Wśród tych pierwszych (liczących powyżej 50 tysięcy mieszkańców) należy wymienić przede wszystkim Wałbrzych, w którym salon został wyremontowany, czy Konin i Suwałki, w których sklepy zmieniły swoją lokalizację. Mieszkańcy Konina od teraz zakupy mogą zrobić w sklepie przy ulicy Spółdzielców 6 (C.H. Kaufland), a mieszkańcy Suwałk salon NEONETU znajdą przy alei Jana Pawła II 2. Do całkiem nowego sklepu firmy mogą wybrać się z kolei mieszkańcy Olecka, do którego marka powróciła po długiej nieobecności. Ponadto NEONET wyremontował również sklepy w Braniewie i Bielawie.

Daiana Esenwa-Lendzion
Menadżer Działu PR & CSR