NEONET.PL w TOP10 najlepszych sklepów w branży RTV/AGD
Blog technologii mobilnych SmartNinja.pl wybrał 10 najlepszych sklepów internetowych z branży IT. W czołówce znalazła się również strona NEONET.PL. To kolejne, po rankingu OPINEO, zestawienie, które doceniło funkcjonalność platformy sprzedażowej marki. Co jeszcze wzięli pod uwagę eksperci oceniający sklepy?
2019-04-09, 12:24

Redakcja Smartninja.pl w odpowiedzi na częste pytania swoich czytelników postanowiła wybrać 10 najlepszych sklepów z elektroniką użytkową i przyznać im nagrody KADUCEUSZY 2018. Dokonując wyboru, członkowie redakcji brali pod uwagę takie czynniki jak m.in. częstotliwość i atrakcyjność promocji, jakość i różnorodność dostępnych produktów, jakość obsługi klienta, wygląd i wygoda korzystania ze sklepu czy różnorodność opcji dostawy. Autorzy zestawienia pod uwagę brali również opinie internautów.

Portal sprzedażowy marki znalazł się wcześniej w zestawieniu najlepszych sklepów internetowych przygotowanym przez Opineo, a w tamtym roku został również nagrodzony wyróżnieniem Koszyk Roku 2018.

Daiana Esenwa-Lendzion
Menadżer Działu PR & CSR