Wielkie otwarcie sklepu NEONET w Krotoszynie
Już 27 kwietnia odbędzie się wielkie otwarcie sklepu NEONET w Krotoszynie, w nowym parku handlowym Mozaika przy ulicy Kobylińskiej 1. Na odwiedzających elektromarket w dniu otwarcia czekać będą liczne atrakcje i promocje, jak - 50% na drugi produkt AGD, -10% na wszystkie laptopy czy słuchawki bezprzewodowe za 1zł do każdego smartfona.
2022-04-27, 08:19

Ogólnopolska sieć sprzedaży NEONET to już niemal 300 sklepów stacjonarnych oraz dwie platformy e-commerce - neonet.pl i neo24.pl. Otwarcie punktu w Krotoszynie jest kolejnym krokiem w rozwoju firmy, która w swoich działaniach skupia się na dotarciu do klientów z miast poniżej 200 tys. mieszkańców oraz zapewnieniu im najlepszej oferty elektroniki użytkowej.

Jedyny elektromarket NEONET w Krotoszynie

Elektromarket NEONET w Krotoszynie o powierzchni handlowej 386 mkw zlokalizowany jest w parku handlowym Mozaika. Nowo otwarty punkt wyróżniać się będzie nowoczesnym wystrojem, a także bogatym asortymentem. W jego sąsiedztwie znajdują się takie marki jak Aldi, Pepco, Action i drogeria Hebe. Z kolei w pobliżu galerii funkcjonują: apteka, Lidl oraz placówka Poczty Polskiej. Na odwiedzających park handlowy, oprócz licznych lokali usługowych oraz szerokiej oferty produktów, czekać będzie przestronny parking liczący 120 miejsc postojowych.

- Nowy elektromarket NEONET zlokalizowany w parku handlowym Mozaika w Krotoszynie to odpowiedź na potrzeby naszych Klientów. Dzięki jego otwarciu mieszkańcy miasta będą mieć dostęp do szerokiej oferty elektroniki użytkowej. Nowoczesny i przestronny sklep NEONET mieszczący się w parku handlowym, pozwoli kupującym dokonywać kompleksowych zakupów w jednym miejscu. Dużym atutem jest także lokalizacja, ponieważ najbliższe punkty NEONET znajdują się w Ostrowie Wielkopolskim oraz Jarocinie, które oddalone są o około 30 km od miasta – komentuje Aleksandra Pięta, Regionalny Kierownik Sprzedaży w NEONET.

Ułatwieniem dla mieszkańców będzie także możliwość odbioru produktów zakupionych online w sklepie stacjonarnym nawet w ciągu 1 godziny od złożenia zamówienia. NEONET w Krotoszynie czynny będzie od poniedziałku do soboty w godzinach 9-20, a także w niedziele handlowe w godzinach 10-18.

Atrakcje i promocje w dniu otwarcia

Podczas wielkiego otwarcia parku handlowego Mozaika oraz sklepu NEONET, 27 kwietnia na klientów czekać będą liczne atrakcje oraz promocje. Tego dnia odwiedzający elektromarket mają możliwość zakupienia produktów AGD oraz elektroniki użytkowej nawet z 50% rabatem na drugi produkt. Z kolei na wszystkie lodówki, pralki, ekspresy i odkurzacze obowiązywać będzie oferta promocyjna minus 15%, a w przypadku laptopów minus 10%.

Dla wszystkich, którzy w dniu otwarcia wezmą udział w ankiecie, NEONET przygotował także paczki z ekologicznymi gadżetami, m.in. bambusowymi kubkami czy zaślepkami na kamerę w laptopie wykonanymi z tworzywa z pszenicy. Tego dnia na klientów sklepu będzie czekać również profesjonalny barista, serwujący aromatyczną, świeżo mieloną kawę Lavazza wraz ze słodkim upominkiem.

Bezpieczne zakupy

Zgodnie z nowym rozporządzeniem ministra zdrowia, od 28 marca został zniesiony obowiązek noszenia maseczek w przestrzeniach publicznych (poza placówkami medycznymi). Zasady te będą obowiązywać również podczas otwarcia nowego sklepu w Krotoszynie. Sieć NEONET zachowuje pozostałe środki bezpieczeństwa, zachęca do dezynfekcji rąk oraz wyboru płatności bezgotówkowych.

Weronika Baka
Specjalistka ds. PR