NEONET ponownie wybiera Częstochowę
Mimo że w Częstochowie spółka NEONET posiada już jeden sklep, przy ulicy Okulickiego, teraz postanowiła skierować swą ofertę do klientów z innej części miasta. 29 września otwiera drugi salon w DL Center Point przy ulicy Jagiellońskiej. Z tej okazji na klientów czekają liczne atrakcje i niespodzianki.
2016-09-28, 08:49

- Nowy sklep przy ulicy Jagiellońskiej będzie zlokalizowany na granicy kliku silnych dzielnic: dzielnicy Raków, Wrzosowiak, Ostatni Grosz oraz Błeszno. Zaletą tej lokalizacji jest atrakcyjna siedziba w DL Center Point, dostępność oraz sąsiedztwo dużych sklepów spożywczych. Dzięki temu, klienci będą mogli dokonać kompleksowych zakupów, oszczędzając czas i pieniądze – argumentuje Piotr Jędrysiak, regionalny kierownik sprzedaży w NEONET.

Nowy sklep będzie miał nowoczesną, otwartą ekspozycję oraz powierzchnię blisko 320 m2. Klienci znajdą tu tysiące markowych produktów takich jak: komputery, laptopy, tablety, smartfony, telewizory, pralki, lodówki i kuchenki - wszystko w atrakcyjnych i mocno obniżonych cenach.

Z okazji Wielkiego Otwarcia 29 września, NEONET przygotował dla klientów liczne atrakcje i niespodzianki, m.in.: bony zakupowe dla pierwszych 60 osób, pokazy kulinarne, promocje i obniżki cen na cały asortyment oraz rozrywkę dla najmłodszych. Dodatkowo w tym dniu będzie można dokonać zakupów z wykorzystaniem rat 0% oraz nie trzeba się martwić o transport – sprzęty wielkogabarytowe o wartości powyżej 1000 zł będą dowożone do domów klientów za symboliczną złotówkę. A jeśli zdarzy się, że poszukiwanego produktu nie będzie na miejscu, można go od razu zamówić przez Internet na www.neonet.pl spośród blisko 17 000 produktów elektroniki użytkowej, sprzętów AGD, IT i GSM. Zakupiony towar można potem bezpłatnie odebrać w salonie.

Sklep przy ulicy Jagiellońskiej będzie czynny siedem dni w tygodniu: od poniedziałku do soboty w godzinach 9:00-19:00 i w niedzielę od 10:00 do 18:00.

To kolejne otwarcie salonu sprzedaży w sieci NEONET. Jesienią spółka zapowiada nowe niespodzianki w innych częściach kraju. Dokonując kilkudziesięciu inwestycji w roku, spółka udowadnia, że jest jedną z najbardziej rozwojowych firm w branży.

Więcej informacji na:

Jędrzej Jendrośka