Nowa odsłona salonu NEONET w Dębicy
NEONET, jedną z największych w Polsce sieci sprzedaży RTV, AGD i IT, już 20 lipca zaprezentuje salon w nowej odsłonie na terenie Dębicy, przy ulicy Rzeszowskiej 129B, w niedalekim sąsiedztwie Galerii Raj.
2017-07-18, 11:50

Nowa aranżacja sklepu ma na celu ułatwić poszukiwanie produktów i dokonywanie zakupów. Dodatkowo fachowa obsługa będzie codziennie służyć wsparciem w zakresie wyboru sprzętu, jego konfiguracji, instalacji i reklamacji.

Tak jak dotychczas w skład oferty sklepu będą wchodziły markowe sprzęty elektroniczne i gospodarstwa domowego. Szeroki asortyment RTV, AGD i IT to między innymi telewizory, lodówki, pralki, kuchenki, komputery i wiele innych, niezbędnych w domu urządzeń.

Klienci z regionu będą mogli poznać bogatą ofertę na przestrzeni 450m2, mając jednocześnie możliwość przetestowania urządzeń na miejscu. Komunikacja w całym sklepie jest czytelna, a wraz z przestronnym rozmieszczeniem regałów, pomoże w szybkim odnalezieniu poszukiwanego produktu. W bliskim sąsiedztwie znajduje się galeria handlowa, dlatego też lokalizacja sklepu NEONET jest bardzo korzystna dla Klientów. Mogą kupić wszystko, czego potrzebują w jednym miejscu, a to pomoże im zaoszczędzić cenny czas - mówi Michał Słomiński, Regionalny Kierownik Sprzedaży NEONET.

Dodatkowo w trakcie ponownego otwarcia wszelkie zakupy urządzeń wielkogabarytowych będą dowożone do Klientów za symboliczne 1 zł, wraz z wniesieniem, montażem i przygotowaniem ich do pracy w domu.

NEONET przygotował również dla Klientów możliwość dokonania zakupów z wykorzystaniem prawdziwych rat 0% - bez pierwszej wpłaty, 0% prowizji, 0% oprocentowania i 0% ubezpieczenia.

Sklep będzie czynny 7 dni w tygodniu – od poniedziałku do piątku w godzinach 9:00 – 20:00, w soboty 9:00 – 18:00 oraz w niedzielę 11:00 – 17:00.

Jędrzej Jendrośka
NEONET