Super promocje na Black Friday w NEONET
W Polsce tradycja obniżek cen i wielkich wyprzedaży z okazji ostatniego piątku listopada przyjęła się stosunkowo niedawno. To jednak nie przeszkodziło jej w podbiciu serc klientów sieci Neonet. Dlatego specjalnie dla nich marka przygotowała promocje nie tylko „Black Friday”, ale i „Black Week”, czyli cały tydzień fantastycznych obniżek cen nawet do -70%! Black Week będzie trwał do czwartku 5 grudnia i obejmie wszystkie kategorie produktów dostępnych w sklepach stacjonarnych i na Neonet.pl, czyli AGD, RTV laptopy i smartfony.
2019-11-29, 12:22

Jakie produkty zostały przecenione?

Warto zwrócić uwagę na lodówkę SAMSUNG RB37 J501MB1 w promocyjnej cenie. Ten konkretny model wyposażono w funkcję pełnego „No Frost”, który zapobiega osadzaniu się szronu na ściankach lodówki. Dzięki temu przechowywana w niej żywność dłużej pozostaje świeża i zatrzymuje wartości odżywcze. Urządzenie zostało też wyposażone w funkcję Power Freeze, która pozwala błyskawicznie zamrozić duże ilości jedzenia. Ponadto ta konkretna lodówka posiada szuflady Fresh Zone i Cool Select Duo. Pierwsza ma zapewniony osobny obieg powietrza, co jeszcze lepiej pozwala zachować świeżość przechowywanych w niej produktów. Druga ma możliwość regulowania temperatury panującej wewnątrz, co sprawia, że można dostosować panujące w niej warunki do tego, co w danej chwili potrzebujemy w niej przechować. w razie konieczności objętość lodówki można dodatkowo powiększyć aż do 353 litrów, bez konieczności powiększania gabarytów urządzenia na zewnątrz. To wszystko w Black Week’owej cenie 1899 złotych.

Innym produktem wartym uwagi jest pralka Whirlpool FreshCare+ FWG71283W o klasie energetycznej A+++. Ten model został wyposażony w silnik inwerterowy, który gwarantuje jego cichą i wydajną pracę przez wiele lat. Jednak tym, co go naprawdę wyróżnia to urządzenie, jest funkcja FreshCare+, która sprawia, że nie musisz wyciągać i rozwieszać lub suszyć prania zaraz po zakończeniu cyklu. Teraz zatrzyma ono świeżość w pralce nawet przez 6 godzin. Możesz więc nastawić stosowny program przed snem i rozwiesić pachnące rzeczy rano. Dodatkowo ten model, po włączeniu funkcji 6th sense, sam dobierze najlepsze ustawienia zależnie od wielkości załadunku i tego z jakich tkanin wykonano Twoje rzeczy. Wszystko to w cenie 899 złotych.

Jeżeli szukasz na Black Week telewizora, to nie możesz nie przyjrzeć się modelowi Samsung 55” RU7402. Dysponujący, zgodnie z nazwą, pięćdziesięcioma pięcioma calami przekątnej, cienki telewizor zachwyci Cię głębią koloru i dokładnością szczegółów. Oczywiście, ze względu na duży ekran, model RU7402 został wyposażony w matrycę pozwalającą wyświetlać filmy w rozdzielczości 4K Ultra HD. Rozszerzona, dynamiczna paleta kolorów pozwoli każdemu cieszyć oczy różnorodnością barw, jakiej jeszcze nie było. Dodatkowo SAMSUNG wyposażył ten model w procesor UHD, który nadzoruje funkcję HDR odpowiedzialną za zwiększanie i zmniejszanie kontrastu na bieżąco i dbanie o to by oglądany obraz zachwycał i wbijał w fotel. Wszystko to w cenie 2299 złotych.

Więcej hitów na Black Friday

Już teraz w sklepach sieci Neonet i na neonet.pl pojawiły się kolejne rabaty na sprzęt elektroniczny i AGD.

Fani kina domowego mogą oszczędzić aż półtora tysiąca złotych, wybierając telewizor LG OLED55B9 OLED Smart TV. Ten inteligentny telewizor o przekątnej ekranu 55 cali I jakości obrazu 4K Ultra HD zapewni niezwykle szczegółowy obraz i doskonały dźwięk w promocyjnej cenie 4999 złotych.

Coś dla siebie znajdą też ci, którzy szukają nowego laptopa w doskonałej cenie. Już dziś warto zwrócić uwagę na model LENOVO IdeaPad 330-15IKB i5-7200U/4GB/HDD 1000GB/15,6"/Win10H, z systemem operacyjnym  Windows 10, który w ramach Black Friday kupicie za 1899 złotych.

Nic nie zastąpi smaku świeżo zaparzonej, aromatycznej kawy o poranku. Dlatego w sklepach sieci znajdziecie ekspres ciśnieniowy DELONGHI ETAM 29.660.SB w promocyjnej cenie 1999 złotych.

W ramach Black Week na klientów Neonet czekają też wyjątkowe okazje cenowe w AGD. Jedną z nich jest pralka SAMSUNG WW60 J4260 HW1 za 1199złotych. Ten model o pojemności 6 kilogramów i klasie energetycznej A+++ wyposażony jest w funkcję Eco BubbleTM, która pozwala na skuteczne usuwanie zabrudzeń nawet w niskiej temperaturze. Posiada on również funkcję aktywnej piany, dzięki której żadne plamy nie będą straszne.

Prawdziwym hitem Black Week jest odkurzacz ELECTROLUX Classic Silence ECS52B. Wyjątkowo cichy a zarazem wydajny model znajdziecie tylko w Neonet za 299 złotych.

Dokładny regulamin promocji jest dostępny w każdym salonie sprzedaży sieci Neonet i na stronie internetowej sklepu Neonet.pl. Przedstawione wyżej produkty to naturalnie tylko szczyt góry lodowej promocji, które Neonet przygotował dla swoich klientów. Znacznie więcej znajdziecie już dzisiaj w ofercie sklepów stacjonarnych Neonet, a także na stronie Neonet.pl. Ofertę warto sprawdzać codziennie. Neonet zapowiada, że nie odkrył jeszcze wszystkich kart w tym rozdaniu. Ceny i dostępność produktów mogą ulegać zmianie.